Ljudisolering, Östersund

Ljudisolering, Östersund

Skapa en mer hälsosam arbetsplats där dina medarbetare får de bästa förutsättningarna att göra sitt jobb. Genom att dämpa störande ljud och buller med ljudisolering skapar du ett bättre ljudklimat och en trivsam lokal. Vi på Jämtlands Akustik har specialiserat oss på praktisk bullerbekämpning och ljudisolering för företag i de flesta branscher tex. Kontorslokaler och förskolor men vi har även privatpersoner i Östersund bland våra nöjda kunder.

Vi kan hjälpa dig från projektering till montering på plats. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med resultatet, därför får du exakt den ljudisolering som du behöver. Vi hjälper dig gärna att hitta den rätta lösningen för att uppnå dina önskemål.

Kompetens och erfarenhet av ljudisolering i Östersund

Vi på Jämtland Akustik har en gedigen erfarenhet av ljudisolering och byggkompetens från grunden. Vårt arbetssätt präglas av ärlighet. Vi vill inte sälja på dig något du inte behöver. När du anlitar oss ska du känna dig trygg i att ditt projekt vilar i kunniga händer. Vår målsättning är att våra kunder ska få en bättre ljudmiljö, bättre hälsa och trevligare lokaler och arbetsplatser genom ljudisolering i Östersund.

Vill du veta mer om ljudisolering? Kontakta oss så får du mer information om vad vi kan erbjuda dig utifrån dina behov och önskemål.

Kontakta oss


Olle, projektledning: 070-339 20 71
Torbjörn, montör: 070-339 20 72
Robert, montör: 070-339 20 79
Maila oss
info@jamtlandsakustik.se
Lämna offertförfrågan