Bullerdämpning förskola östersund

Bullerdämpning förskola

Ljud kan vara störande och vill det sig illa kan det till och med vara skadligt för hörseln. Buller är ett stort problem på många arbetsplatser, inte minst på förskolor. Att arbeta med bullerdämpning är en viktigt åtgärd som minskar kostnader för sjukfrånvaro och skapar en bättre och mer hälsosam arbetsmiljö för såväl anställda som barn.

För att skapa en bra ljudmiljö på en förskola krävs att man arbetar förebyggande, regelbundet och långsiktigt med bullerdämpning. Jämtlands Akustik i Östersund är ett flexibelt företag som utför alla typer av akustik- och undertaksmontering. Av oss får du precis det du behöver för att effektivt skapa en bättre förskola med bättre ljudmiljö.

Vad säger arbetsmiljöverket om bullerdämning för förskola i Östersund?

“Aktivitetsutrymme för barn samt kapprum och kök skall vara gjorda så att besvärande buller motverkas. Ett ljudabsorberande tak förbättrar ljudklimatet i utrymmen där besvärande buller förekommer.”

Vi har kompetensen och lång erfarenhet av akustiklösningar och vi vet vad som behövs. Vi kan på ett smidigt sätt erbjuda effektiv bullerdämpning för din förskola i Östersund. Vill du veta mer?

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss


Olle, projektledning: 070-339 20 71
Torbjörn, montör: 070-339 20 72
Robert, montör: 070-339 20 79
Maila oss
info@jamtlandsakustik.se
Lämna offertförfrågan