Skräddarsydda lösningar

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Vi skräddarsyr lösningar efter dina förutsättningar oavsett om det gäller ett badrum eller en industrilokal. Vi löser det på bästa vis för dig. Varje dag möter vi olika kunder som har en sak gemensamt – att ingen verksamhet är den andra lik – Varje lokal och miljö har sin egen alldeles speciella karaktär som följer med unika möjligheter att ta vara på. Utifrån dessa möjligheter skräddarsyr vi den bästa lösningen för dig och dina behov.

 

TRIVSAMMA MILJÖER

Akustik skapar trivsel i form av lugn och ro, harmoni rent utav. Det är viktigt att finna en balans för sina sinnen. Syn och hörsel är viktiga sinnen som behöver vara i balans. Vi är inte bara duktiga, vi är specialister på att kombinera den estetiska utformningen på det mest funktionella vis som är möjligt för dina behov. Vi optimerar trivseln med hjälp av ljudmiljön, oavsett rum eller verksamhet.

 

STORA OCH SMÅ PROJEKT

Vår meritförteckning är gedigen och växer ständigt. Vi jobbar med allt från hemmamiljlöer, små kontor till större offentliga lokaler och kliniska laboratorium. Vår långa erfarenhet och kunskap inom branschen borgar för att inget projekt är varken för litet eller för stort.

 

VÄLJ OSS MED TRYGGHET

Med lång erfarenhet från byggbranschen har vi sedan 2005 nischat in oss mot vår spetskompetens AKUSTIK vilket gör att vi har ett byggtekniskt synsätt vilket är en fördel när vi tar oss an dina väggar och tak. Vi har med andra ord en stor förståelse för din lokal och miljö redan innan vi påbörjar arbetet.

Offertförfrågan

  Namn

  E-post

  Ämne

  Storlek på rummet

  Meddelande

  Övrigt

  Bifoga bild

  TELEFON:

  Olle Edfalk, projektledning: 070-339 20 71

  E-POST

  info@jamtlandsakustik.se