Lugn & Ro

ÖKA TRIVSELN PÅ JOBBET, ELLER HEMMA? INGA PROBLEM

Visste du att en bra ljudmiljö inte bara ger bättre ork och ökar trivseln i lokalerna, en bra ljudmiljö minskar dessutom sjukskrivningarna. Vi är experter på att optimera ljudmiljöer för att ni ska trivas i dem. Oavsett om det är vardagsrummet hemma eller kontorslandskapet.

Ett arbete från oss resulterar i bättre arbetsmiljö för personalen – Eller en lugnare och mer trivsam miljö hemma.

 

En lugn ljudmiljö ökar koncentrationsförmågan vilket passar alla mijöer – På arbetsplatser – i de flesta skolmiljöer och i hemmen. Våra tjänster är uppskattade av både privatpersoner och företag då en lugn ljudmiljö innebär ett annat lugn och ro. De ljud som vi ofta uppfattar som störande och jobbiga blir inte längre lika påtagliga, oavsett om det är i en skolmiljö eller hemma i vardagsrummet.

 

NI FÅR LUGN & RO.

Som kund innebär vårt arbete kort och gott: Lugn & ro. Dålig akustik genererar högre ljudmiljö vilket påverkar humöret och leder lätt till huvudvärk. Allt från att barnen spelar på telefonen till leksaksslammer bidrar till att ljudvolymen blir outhärdlig, med bra akustik så slipper ni höja rösten för att göra er hörda och får ett mer trivsamt hem.

 

TRIVSAMMA MILJÖER

Akustik skapar trivsel i form av lugn och ro, harmoni rent utav. Det är viktigt att finna en balans för sina sinnen. Syn och hörsel är viktiga sinnen som behöver vara i balans. Vi är inte bara duktiga, vi är specialister på att kombinera den estetiska utformningen på det mest funktionella vis som är möjligt för dina behov. Vi optimerar trivseln med hjälp av ljudmiljön, oavsett rum eller verksamhet.

Offertförfrågan

  Namn

  E-post

  Ämne

  Storlek på rummet

  Meddelande

  Övrigt

  Bifoga bild

  TELEFON:

  Olle Edfalk, projektledning: 070-339 20 71

  E-POST

  info@jamtlandsakustik.se