Ljuddämpning kontor, Östersund

Ljuddämpning kontor, Östersund

Buller från kontorsmaskiner och störande samtalsljud i bakgrunden är vanliga orsaker till en ineffektiv arbetsmiljö som i slutänden kan bli kostsam för företaget med omotiverad personal och mycket frånvaro. Därför är det en investering att arbeta långsiktigt, regelbundet och förebyggande med akustiken i företagets lokaler. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi erbjuder helhetslösningar för ljuddämpning på kontor som skapar mer hälsosamma arbetsplatser i Östersund. För vi vet att ett bättre ljudklimat på jobbet skapar mer produktivitet och en arbetsmiljö som dina anställa trivs att vistas i.

Vi kan ljuddämpning för kontor i Östersund

Vi på Jämtland Akustik har många års erfarenhet från byggbranschen och erbjuder akustiklösningar som ljuddämpning på kontor men även i hemmamiljöer i Östersund.

Vi arbetar med allt från projektering till montering. För oss är det viktigt att du blir nöjd med resultatet, därför ser vi till att du alltid får exakt det du behöver för att skapa ett bättre ljudklimat där du behöver det.

Vill du veta mer om ljuddämpning till ditt kontor i Östersund? Kontakta oss på Jämtland Akustik redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig. Välkommen!

Kontakta oss


Olle, projektledning: 070-339 20 71
Torbjörn, montör: 070-339 20 72
Robert, montör: 070-339 20 79
Maila oss
info@jamtlandsakustik.se
Lämna offertförfrågan