Ljudabsorbenter, Östersund

Ljudabsorbenter, Östersund

Jämtlands Akustik är ett flexibelt företag som utför alla typer av akustik- och undertaksmontage. Vi säljer och monterar ljudabsorbenter för alla typer av miljöer, från byggarbetsplatser och företagslokaler till hem för privatpersoner i Östersund.

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet av akustiklösningar kan du känna dig trygg som kund. Hos oss får du exakt de ljudabsorbenter du behöver för att skapa ett bättre ljudklimat. Vi värnar om våra relationer och arbetar för att du som kund ska få en bättre ljudmiljö, bättre hälsa och mer trivsamt hem och arbetsplats.

Skapa en bättre arbetsmiljö med ljudabsorbenter, Östersund

Buller på arbetsplatsen kan bli kostsamt, orsaka ineffektivitet bland anställa och om det vill sig illa också skada hörseln på de som vistas i miljön. Genom att arbeta förebyggande, regelbundet och långsiktigt med ljudabsorbenter i lokalen kan du på ett smart sätt skapa en mer hälsosam och funktionell arbetsmiljö för dina anställda i Östersund.

Vi är en helhetsleverantör och erbjuder akustiklösningar med ljudabsorbenter och vi kan även kontrollera efterklang. Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra akustiklösningar och ljudabsorbenter i Östersund. Välkommen!

Kontakta oss


Olle, projektledning: 070-339 20 71
Torbjörn, montör: 070-339 20 72
Robert, montör: 070-339 20 79
Maila oss
info@jamtlandsakustik.se
Lämna offertförfrågan