Ecophon, Östersund

Ecophon, Östersund

Vi väljer våra leverantörer med omsorg. Därför har vi valt att arbeta med Ecophon för att kunna erbjuda våra kunder i Östersund ett brett sortiment av kvalitetsprodukter. Ecophon är en av de främsta tillverkarna av akustikprodukter i glasull med allt från undertak till väggabsorbenter i olika modeller.

Vårt arbete är starkt präglat av ett gediget kvalitets- och miljötänk, därför kan du som kund alltid känna dig trygg med Jämtlands Akustik som leverantör. Med Ecophon som samarbetspartner erbjuder vi företag och privatpersoner i Östersund, allt från rena montageuppdrag samt totallösningar inom akustik som håller för framtiden.

Varför Ecophon, Östersund?

Med Ecophon som samarbetspartner bidrar vi till vi till en bättre arbetsmiljö i Östersund. Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem med syfte att skapa långsiktiga lösningar för att öka människors välbefinnande och prestationsförmåga på arbetsplatser och i hemmet.

Alla Ecophons undertakssystem är märkta enligt europeisk standard EN13964, som omfattar egenskaper såsom ljudabsorption, brandsäkerhet och bärförmåga. Dessutom arbetar Ecophon precis som vi på Jämtland Akustik i Östersund med ett gediget miljötänk. Hela produktsortimentet genomsyras av miljöhänsyn och uppfyller miljökraven från miljömärkningsinstitut, byggforskning och folkhälsoorganisationer.

Vill du veta mer om Ecophon och våra tjänster i Östersund? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för att förbättra akustiken på din arbetsplats eller hem.

Välkommen!

Kontakta oss


Olle, projektledning: 070-339 20 71
Torbjörn, montör: 070-339 20 72
Robert, montör: 070-339 20 79
Maila oss
info@jamtlandsakustik.se
Lämna offertförfrågan