Ljudisolering tak, Östersund

Ljudisolering tak, Östersund

Skapa en bättre inomhusmiljö genom att ljudisolera taket i din företagslokal eller varför inte i hemmet. Genom att arbeta förebyggande och långsiktigt med akustik i din lokal i Östersund kan du på ett smart sätt förbättra både produktivitet och trivsel på arbetsplatsen. På lång sikt kan det dessutom innebära minskade kostnader för arbetsfrånvaro på grund av en dålig arbetsmiljö.

Vi på Jämtland Akustik erbjuder heltäckande akustiklösningar, från projektering till montage på plats i din lokal. Förutom bullerlösningar och ljudisolering av tak gör vi även efterklangsmätningar för att kontrollera akustiken i din lokal.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i vår relation, därför ser vi till att du som kund hos oss får exakt det du behöver med just den kvalitet och design du önskar. Säkert och smidigt.

Ljudisolering av tak är en investering i ditt företag

Vi som har arbetat i branschen under en lång tid vet att ljudisolering av tak är en direkt investering i våra kunders företag och medarbetare. Genom att förse dina medarbetare med bra akustik på jobbet blir det enklare för dina anställda att lyssna och prata med kunder utan att störas av onödiga ljud. En arbetsplats med ett bra ljudklimat leder till en högre produktivitet och friskare medarbetare som trivs på jobbet.

Kontakta oss så får du mer information om vad vi kan erbjuda dig utifrån dina behov och önskemål.

Kontakta oss


Olle, projektledning: 070-339 20 71
Torbjörn, montör: 070-339 20 72
Robert, montör: 070-339 20 79
Maila oss
info@jamtlandsakustik.se
Lämna offertförfrågan